Djurgårdens IF

Djurgården Fotboll och Djurgården Hockey skapar tillsammans det nya konceptet ”Vår Stad”.
”Vår Stad” är samlingsnamnet på ett arbete med helhetssyn utifrån vår kärnverksamhet, fotboll och ishockey. 
Från knatteskola till representationslag, i innerstad och ytterstad, föreningsidrott som spontanidrott. 

01.jpg

Vi arbetar med att, utifrån kraften i den gemenskap som finns i våra föreningar, sänka trösklar så att fler människor ska få ta plats i Djurgårdsfamiljen, oavsett förutsättningar. Det kan ske direkt i
Djurgårdens regi men också via våra samarbetsorganisationer. Vi tror på att alla ska göra det de är bäst på men att de bästa resultaten kommer i samspelet mellan det mindre och det större och mellan idrotten, staden och näringslivet.
Vi arbetar helt enkelt för att åstadkomma
integration av Djurgårdens IF i stockholmarnas
hjärtan genom att skapa förutsättningar för fler möten med oss, i och utanför själva idrottsaktiviteten. Ibland med oss som utförare, ibland med oss som partner. Vi underhåller och förenar, organiserat och spontant.

03.jpg

Vi önskar således att fler ska få glädjen av att spela i, vara ledare för, arbeta med och vara supporter till Djurgårdens IF. Vi är övertygade om att verklig gemenskap och styrka skapas genom att människor känner sig behövda, uppskattade, viktiga och att de känner att de tillför något
och därför har vi valt ett arbetssätt där oavsett om du spelar spontanidrott, står på planen eller läktaren eller deltar i våra knatteskolor så ska du känna och veta att du är en oerhört viktig kugge i det som är Djurgårdens IF i Stockholm. Vi är en skola för tusentals barn och ungdomar och arbetar varje dag, året om för att skapa ett bra och inbjudande klimat i de miljöer där Djurgårdens IF verkar i innerstad och ytterstad, på plan och läktare.

02.jpg

Djurgården Fotboll och Djurgården
Hockey finns på plats på Sverigedagarna
25-28 maj, i hjärtat av Vår Stad.

Kom gärna fram och prata med oss.
Har ni barnen med er så är ni välkomna
att pröva på lite fotboll- och hockeyaktiviteter.
Även vuxna brukar tycka att det kul att pröva på. Välkomna!

Ni hittar Djurgårdens IF och alla aktiviteter på gräsmattorna vid Junibacken.
Välkomna!