BauhausGalan_liggande_Kids_tour.png

Friidrott för barn!
Pröva din spänst, styrka och snabbhet!

Kids_Tour15_pilkastning_JHe_850-1.jpg

BAUHAUS-galan Kids Tour är en prova-på-verksamhet där barn i åldern 4–15 år får prova friidrottsinspirerade aktiviteter som trekamp där en friidrottsbana ingår. Friidrottsbanan innehåller både traditionella och nya hinder där det gäller att ha spänst, styrka, balans och snabbhet. Övriga grenar i trekampen är höjd och längd utan ansats. Under Sverigedagarna 24 - 26 maj finns BAUHAUS Kids Tour på plats. Ni hittar oss i Galärparken.

BG18_KidsTour_A4-3.jpg

Utmana dig själv och andra i vår turnerande friidrottsbana. Kom själv eller ta med dina kompisar på en superhäftig och inspirerande upplevelse! Föräldrar, familj, släkt och vänner är givetvis välkomna att heja!
Det behövs ingen föranmälan utan ställ dig i kö utanför vårt BAUHAUS-tält vid friidrottsbanan så kommer vår personal och hjälper dig fram till startlinjen. Och sa vi det… jo det är kostnadsfritt!

IMGP2204.JPG

BAUHAUS-galan Diamond League på Stockholms Stadion – 2019 års häftigaste friidrottsevenemang med massor av aktiviteter för hela familjen! Det är en internationell friidrottsgala på högsta nivå som går av stapeln på Stockholm Stadion Torsdag 30 maj. Galan är en del av Diamond League, motsvarar fotbollens Champions League, där stora delar av världseliten deltar.