Home » Blogg » Fira morsdag i Sverige med en weekend i Stockholm

Fira morsdag i Sverige med en weekend i Stockholm

fira morsdag i Sverige

Morsdag i Sverige infaller alltid i maj och vad passar då bättre än en weekend i huvudstaden? Bjud med din mamma på en oförglömlig upplevelse och fira morsdag i Sverige. I Stockholm finns verkligen något för alla. Ni kan äta gott, shoppa loss och vraka bland sevärdheterna. Varför inte besöka skärgårdsmässan eller kanske en tur på Gröna Lund? 

Unna dig och din mamma en lyxig behandling

Någon form av spabehandling är nästan ett måste när man åker till Stockholm. Du kan till exempel passa på att göra fillers i Stockholm eller unna dig en härlig massage eller ansiktsbehandling. I huvudstaden finns många fina skönhetskliniker som tar väl hand om dig. Det kan också vara skönt att stressa ner efter en hektisk period. 

Att fira Morsdag i Sverige är något speciellt

Morsdag är verkligen en chans att hylla den man tycker mest om. Många hotell och boenden har speciella erbjudanden just denna helgen. Då kan det även ingå middag i priset. Du bör dock vara ute i god tid då många förmodligen har samma idé. Det finns en risk att vissa hotell blir fullbokade just denna helg. Det gäller framförallt om du vill bo i Stockholms centrum på Östermalm eller Södermalm.