Slackline / Enhjuling / Jonglering / Indoboard / Longboard

03.jpg

Slackline - för alla åldrar!

Slackline är en rolig aktivitet för alla. Den är enkel att ta med och sätta upp, vilket gör den idealisk att ta med på utflykter och semester, eller till sommarstugan. Du tränar även balans och koordination på slackline. Många idrottare använder slackline som en del i sin träning. På Sverigedagarna spänner vi upp våra linor mellan träden så att ni får testa olika varianter. Välkomna. 

 

A07A7791_1w.jpg

Lär dig cykla på ett hjul!

Att cykla enhjuling är något alla kan lära sig. Det tar ca 15 timmar och kräver att man är fokuserad. Balansen är en viktig del men inte allt, resten är koordination, fokusering och uthållighet. Åldern har ingen betydelse, man kan börja cykla från 5-7 års ålder och uppåt finns det ingen gräns. Kom till Sverigedagarna och prova på!

02.jpg

Indoboard -  balansbrädan!

Indo board är ett av de mest populära verktygen för att träna balans inom många sporter. Ursprungligen är brädan konstruerad för surfare som vill träna balansen på land, men balansträningen som brädan kommer till nytta inom de flesta sporter. Sedan är det fantastiskt kul också! Alla kan lära sig, båda barn och vuxna! Testa din balans på Sverigedagarna.