Telefonapp.jpg

Sverigedagarnas App

En APP för Sverigedagarnas utställare -maximera din aktivering. 
– informera och interagera med besökarna, innan/under/efter eventet. Vi har tagit fram en applikation som presenterar all information rörande eventet för användaren. Du som är utställare och partner kan tack vare appen få ut information om din aktivering på plats. Du syns tydligt och du bestämmer vilken information du vill lägga ut.

tidningar.jpg

Sverigedagarnas programtidning

Passa på! Du som utställare har riktigt bra rabatter på annonsering i Sverigedagarnas programtidning. Den trycks i 200.000 ex och delas ut direkt hem till hushållen och på utvalda platser i Storstockholm samt under Sverigedagarna på plats. Tidningarna kommer ut helgen innan Sverigedagarna så att läsarna har gått om tid att läsa och planera sina aktiviteter och inköp.

facebookInstagram.jpg

Sociala media

Följ Sverigedagarna på instagram och facebook så följer vi er också!
Vi uppdaterar våra sociala media under hela året. Alla utställare presenteras med bild och länk via våra kanaler. Ni har även möjlighet att nå ut med era budskap innan, under och efter eventet. Hör av er till oss så hjälper vi er att nå ut på bästa sätt.

Gallery Block
This is an example. To display your Instagram posts, double-click here to add an account or select an existing connected account. Learn more