Home » Blogg » Röda dagar 2022 – Ta tid att lära dig nya spel!

Röda dagar 2022 – Ta tid att lära dig nya spel!

Kille som spelar Playstation

Redan nu kan du börja spana in röda dagar 2022 och se när du kan vara långledig. Dessa dagar är perfekta när du vill lära dig nya spel och träna upp dina färdigheter. Om du samtidigt tar ledigt från jobbet kan du maxa din ledighet. Sedan är det bara att sätta igång och träna på de spel som gillar mest. Det finns otroligt mycket att välja på.

Viktiga röda dagar 2022

Det finns vissa röda dagar som ofta glöms bort när man planerar sin ledighet. En sådan är svenska flaggans dag. Denna inträffar som vanligt den 6 juni vilket år 2022 infaller på en måndag. Alltså kan du även ta ledigt fredagen innan för att ge dig själv en härlig långhelg. Då kan du passa på att spela innan alla går på sommarlov och du kanske inte har lika mycket tid att sitta inne. Många har inte heller något särskilt firande planerat vilket gör det lättare.

Andra viktiga helgdagar i Sverige

En av de största av alla helgdagar i Sverige är påsken där långfredagen inträffar den 15 april. Det är den första helgen på året som vi är långlediga i Sverige. Även om du kanske planerar lite påskmiddag brukar det också finnas tid för spel. Du kan till exempel spela på kvällarna när firandet har lugnat ner sig. Julen är en annan betydelsefull högtid där juldagen i år inträffar på en söndag. Alltså blir det bara en vanlig veckodag som räknas som röd dag och det är annandag jul. Det är just dessa dagar som man brukar vilja ta det lugnt och bara koppla av med lite spel. Kanske hittar du något spel som kan engagera hela familjen?

Håll koll på röda dagar

Ett tips är att skaffa dig en kalender där du ser alla röda dagar 2022. Då är det enklare att planera sitt schema. Du kan även kombinera din ledighet med spännande spelsläpp för året 2022. Följ nyheterna om vad som ska lanseras under året som kommer.

Spela avkopplande spel

Du behöver inte alltid spela krävande spel under din ledighet. Du kan även koppla av med lite olika turspel som lämnar allt åt slumpen. Att spela roulette på online casinon är ett sådant alternativ. Då behöver du bara sätta in lite pengar på en svensk spelsajt och öppna ett roulettespel. De brukar finnas både i liveversion och där du spelar mot en dator. Alla har samma förutsättningar i roulette vilket är en del av charmen. Du ska bara gissa vilket nummer kulan kommer hamna på. Du kan även betta på svart eller rött.

Den första av röda dagar 2022

Förutom nyårsdagen som infaller på en söndag är den första röda dagen trettondedag jul. Det är torsdag den 6 januari. Här kan du passa på att öva på nya spel om du fick några i julklapp. Annars är det också läge att ta fram gamla favoriter i spelhyllan. Ibland finns det inget som slår en lugn dag framför din favoritkonsol. Det är både avkopplande och utmanande på samma gång.